<div dir="ltr"><div>(Less to do with synths, but still in the broader signal chain, so apologies for being somewhat OT)</div><div><br></div><div>I have an Audient iD22 interface that's been great for the 6 years I've owned it. However, using phantom power (for the first time) only output 38VDC, which eventually climbed up to 44-45VDC, and seems to sit there. I've had trouble using it to power a cloudlifter.<br></div><div><br></div><div>I don't have schematics for the Audient iD22, but its preamp circuit is apparently inspired from <a href="https://patentimages.storage.googleapis.com/52/76/46/8792fb86ea4215/GB2242089A.pdf">Douglas Self's Soundcraft preamp</a>.  Someone else <a href="https://1.bp.blogspot.com/-1twYw6xYHS0/YBh0OBol7sI/AAAAAAAAELs/VR6cPIPxRtAQULgTOpiTylR9FPWWshplgCLcBGAsYHQ/s1751/PreampSchematic.png" title="" style="">reverse-engineered a schematic</a> indicating the P48 source and specific componentry -- it touches a few 47uF Jamicon caps which might play a role.<br></div><div><br></div><div>Would anyone know why a phantom power circuit (or this circuit?) would produce such low and variable output?  </div><div><br></div><div>Audient's power controller -- an <a href="https://www.analog.com/media/en/technical-documentation/data-sheets/3439fs.pdf">LT3439</a> -- is responsible for generating the various power rails in the device, which is not without some questionable design choices from an undersized heatsink and potentially <a href="https://1.bp.blogspot.com/-bNr19B8hntQ/YBmtQyRfP5I/AAAAAAAAEMI/QdWLMuHWTdUoV9MWjmX_zIxosI2PVEhowCLcBGAsYHQ/s2048/IMG_1292.jpg" title="" style="">not being properly soldered to the ground plane</a> to help with heat dissipation (source and more info <a href="https://khronscave.blogspot.com/2021/02/67-audient-id22-part-2-repair.html?m=1">here</a>)<br></div><div><br></div><div><a href="https://utahjimmy.github.io/projects/8_project-audient/">I've written up my own explorations into this</a>, but the TL;DR is: things get really hot on the inside, and perhaps this is all due to component wear and tear.</div><div><br></div><div>I'm only a hobbyist, and not sure if something like this is fixable. Regardless, I am very curious to hear people's thoughts on what might cause my output to be low, but slowly increase over time. Does this sound like a capacitor problem?  A power controller problem?  Both?</div><div><br></div><div>Thanks for your time!</div></div>